Algemene Voorwaarden

Huisregels | Copyright


      Actualiteiten

        REFERENTIES


Behandel methodes
EquineBodywork  Equine Taping   Lasertherapie

Fysiotherapie      Sportmassage   Osteopathie

Heeft u geen plezier meer in het rijden van uw paard? Iedere dag opnieuw in gevecht? Alles al geprobeerd: zadel, andere ruiter, instructie, dierenarts, verschillende therapeuten en niets helpt? Denkt u er zelfs over om daarom uw paard te verkopen? Maak dan een afspraak met Health4Horses, grote kans dat zij u wél kunnen helpen met uw paard.


Health4Horses, ervaren en resultaat gerichte specialist op het gebied van sport-medische begeleiding van dressuur- en springpaarden. De werkwijze van Health4Horses is uniek te noemen. Het team werkt nauw met elkaar samen op één locatie. Zij realiseren samen met u een plan van zowel behandelingen als trainingen voor u en uw paard. Deze bewezen combinatie leidt tot een succesvolle sportcarrière. Het geheel wordt ondersteund door het Seawalken. Een uiterst effectieve manier van aquatraining.


Aansluitend op de diverse trainingen en therapieën en ter bevordering van de afvoer van afvalstoffen gaat uw paard na afloop van de training en/of behandeling nog 10 min. Seawalken.


De investering in uw paard voor een TherapeutischeBehandeling incl. Seawalken
bedraagt € 100,-   

Fysiotherapie

 Diergeneeskunde: Regulier of Complementair (alternatief)