Algemene Voorwaarden

Huisregels | Copyright


      Actualiteiten

        REFERENTIES


Sportpaardbegeleiding

Health4Horses staat u bij met het oplossen van gezondheidsproblemen gerelateerd aan het bewegingsapparaat van uw paard. Voor paarden die goed moeten presteren in de sport is het van belang dat het lichaam goed in balans is. Wanneer er sprake is van een beperkende factor in het bewegingsapparaat zal het paard gaan compenseren. Dat wil zeggen bepaalde structuren ontlasten en andere overbelasten.

Paarden die in zo’n compensatiepatroon lopen kunnen nog steeds goed presteren in de sport en eventueel winnen op concours. Maar uiteindelijk zullen de prestaties verminderen en kan het paard staakgedrag ontwikkelen of geblesseerd raken. Het is voor deze paarden van belang dat dit compensatie patroon vroegtijdig wordt doorbroken. Daarom heeft Health4Horses zich gespecialiseerd in het opsporen en behandelen van aanwijzingen van het paardenlichaam die duiden op een mogelijke toekomstige blessure. Dit doen we door het toepassen van een combinatie van diverse behandel- en trainingmethodes toe te passen die elkaar aanvullen. Deze preventieve manier van werken houdt uw paard fit en gezond en maakt een langdurige sportcarrière mogelijk. Bovendien draagt het bij aan het welzijn van uw paard. Health4Horses biedt verschillende arrangementen aan die deze langdurige sportcarrière mogelijk maken.


Preventieve sportpaard-begeleiding bij Health4Horses zal uiteindelijk kosten-, en tijdbesparend zijn in vergelijking tot een curatieve medische behandeling na een blessure.

Behandeling

Training

Coaching