Algemene Voorwaarden

Huisregels | Copyright


      Actualiteiten

        REFERENTIES


Training

 

Voor de ontwikkeling van het sportpaard is een uitgebalanceerd trainingsprogramma van groot belang, daarom maken diverse sportstallen gebruik van de trainings mogelijkheden die Health4Horses aanbiedt. Op deze manier geven de ruiters hun paarden net dat beetje extra waardoor zij de concurrentie voorblijven.


Door specifieke training veranderen uiteindelijk spieren, bloedvatenstels en andere fysiologische systemen in het lichaam, waardoor het paard bijvoorbeeld meer uithoudingsvermogen of kracht/snelheid krijgt. De mate van aanpassing is ook deels genetisch bepaald. Door op het juiste moment met de juiste intensiteit te trainen maak je jouw paard sterker, waardoor hij steeds beter zal presteren. 


Het trainingsprogramma van het sportpaard wordt geoptimaliseerd door het toevoegen van training in de Seawalker. Door het Seawalken loopt het paard onbelast en ontspannen, wordt de bloedcirculatie in de onderbenen extra gestimuleerd, de bovenlijn losgewerkt, worden de buikspieren aangespannen en de achterhand treedt goed onder. Zo traint het paard dus spieren, pezen en ligamenten op een correcte manier en krijgt het een goede conditie.


Vraag naar de mogelijkheden om uw paard bij H4H in training te zetten.


sportpaardbegeleiding

Seawalken

Equine Bodywork

Trainen

Instructie