HUISREGELS

Huisregels

Huisregels

1. Paarden die ons centrum bezoeken voor therapie of training in de Seawalker dienen met schone benen en hoeven aangeboden te worden.
2. Parkeren van auto’s en trailers op aanwijzingen van medewerkers van ons centrum.        
3. Paarden worden door medewerkers van Health4Horses naar en in de Seawalker begeleid.
4.Voor niet op ons centrum opgenomen paarden is helaas geen boxruimte beschikbaar, wij vragen de eigenaren om hun paarden na training, les of therapie direct op de vrachtauto of trailer te laden.
5. Wij verzoeken eigenaren van bezoekende paarden de mest van hun eigen dieren op te ruimen zowel op de wasplaats als op het parkeerterrein. Wij hebben hiervoor materiaal beschikbaar.
6. Hoe zeer wij zelf ook van honden houden, wij vragen onze bezoekers omwille van de rust en de veiligheid op het terrein hun eventueel meegenomen viervoeters in de auto te laten.
7. Ook weer omwille van de veiligheid, zijn kleine kinderen zonder specifiek toezicht niet toegestaan op ons centrum.
8. Paarden/pony’s voor opname kunnen gebracht of gehaald worden op maandag t/m vrijdag op afspraak.
9. Blijf thuis bij de volgende symptomen: verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheidverhoging of koorts.
10. Laat je paard thuis bij de volgende symptomen: snotneus, hoesten, verhoging/koorts (vanaf 38,2 °C), ook bij het vermoeden van besmetting met droes of het Rhinovirus bij jou op stal of jouw omgeving.
11. Houd 1,5 meter afstand tussen de paarden, laat de paarden geen neuscontact hebben en aai geen andere paarden.

In het weekend zijn wij gesloten!

De paarden die in ons centrum verblijven, worden uiteraard wel getraind/gerevalideerd.

Scroll naar boven