Alleen het beste is goed genoeg voor jouw paard

AMERIGO:
Een zadel die de druk zo verdeeld dat het paard optimaal kan bewegen zoals de natuur het bedoeld heeft

Wie het beste uit zichzelf en zijn paard wil halen, kiest voor een zadel met de beste pasvorm, zit en materiaal.

Bij Health4Horses kun je terecht voor een voor een zadelpas-sessie en het aanschaffen van een nieuw Amerigo
zadel.

Amerigo zadels zijn maatwerk

Elk Amerigo zadel wordt perfect passend bij de bouw, de curve van de wervelkolom, de breedte van de schoft en rug en het bewegingsmechanisme van het paard aangemeten.

Naast het paard wordt ook de ruiter opgemeten. Amerigo zadels zijn een combinatie van kwaliteit, comfort en Italiaanse schoonheid.

Door het zeer uitgebreide assortiment met verschillende modellen en de mogelijkheid tot maatwerk is er voor elk paard en ruiter een
perfect passend zadel.

Wij zijn er trots op dat wij het vertrouwen van Amerigo hebben gekregen en mogen bemiddelen bij de aanschaf van deze unieke zadels.

De filosofie van Amerigo zadels

De plek waar de rug het diepste is, is de plek waar het paard zijn ruiter het beste kan dragen. De zadels van Amerigo zijn zo gemaakt dat het diepste punt van het zadel gelijk is aan het diepste punt van de paardenrug.

Op deze manier geven Amerigo zadels de optimale ondersteuning tijdens de ontwikkeling van het paard. Want alleen als een zadel de druk op de juiste manier verdeelt, kan een paard optimaal bewegen.

Amerigo en Health4Horses

Bij Health4Horses komen we veel paarden tegen met rugproblemen, kreupelheden of andere blessures. Veelal is een niet passend zadel een van de oorzaken.

Paarden geven duidelijk aan waar de problemen zitten. Wij zijn als eigenaren verplicht om deze signalen van ons paard te interpreteren en op de juiste manier in te schatten.

Ligt het aan het zadel? De manier van training? Voeding? Blokkades in het paardenlichaam of de ruiter?

Health4Horses kan jouw paard helpen met de inzet van verschillende behandeltherapieën en ook een goed passend zadel.

Meer informatie aanvragen

NES Health Energetic Bodyscan

NES

EquineBodyWork

Sure Foot Balance Pads

Scroll naar boven